De oplossing voor uw bedrijf! Wij laten het u graag zien!

Wat is FlowNet?

FlowNet is hét internet programma voor kleine en grote bedrijven

Wij willen u niet beperken in uw succes. Dus, een onbeperkt aantal artikelen met onbeperkt aantal kenmerken, met veel nuttige functionaliteiten zoals werken met barcodes, labels printen en nog veel meer.
Neem contact met Net Products op, wij helpen u graag verder.

Wat doet FlowNet?

FlowNet werkt via internet en is opgebouwd uit een aantal slimme onderdelen. U kunt snel en eenvoudig al uw artikelen invoeren. De daadwerkelijke producten kunnen worden gebruikt in uw webshop, in een project, of een andere toepassing in FlowNet.

1. Artikel

Artikelinvoer

Snel en duidelijk alles invoeren. Het systeem is gekoppeld met IceCat. Koppelingen met andere systemen zijn ook mogelijk. U kunt al uw artikelen snel importeren door middel van een CSV bestand. U kunt uiteraard ook door middel van het toetsenbord uw artikelen invoeren.

Categorieën

Binnen FlowNet kunnen alle artikelen in categorieën worden ingedeeld. Categorieën stelt de gebruiker in staat om overzichtelijk en efficiënt te werken, zo kunnen per categorie labels worden toegewezen. Verder is het mogelijk aan te geven per categorie welke volume staffel van toepassing is.
Daarnaast worden de categorieën gebruikt om uw artikelen op uw website of webshop te categoriseren.

Artikelinformatie

Alle informatie is overzichtelijk gerangschikt met tabbladen. U kunt niet alleen de beschrijving plaatsen, maar ook foto's, video, prijsinformatie, leveranciersinformatie, logistieke informatie en verhuurinformatie.

Dynamische eigenschappen

Middels het attributensysteem is het mogelijk om de meest uiteenlopende kenmerken te definiëren en toe te wijzen aan een artikel. U moet hierbij denken aan lengte, tijd, massa, voltage, oppervlakte enzovoort. Op deze gegevens kan vervolgens supersnel geselecteerd en gezocht worden binnen uw applicatie en/of website.

2. Product

Productregistratie

Heeft u bulkgoederen of moet alles per stuk geregistreerd worden? Beide manieren zijn mogelijk. U kunt de serienummers van de fabrikant gebruiken (uiteraard invoeren met uw handscanner) maar u kunt ook unieke nummers door FlowNet laten maken.

Locaties

U kunt snel en eenvoudig een onbeperkt aantal locaties (bijvoorbeeld een gebouw) aanmaken. Binnen een locatie kunt u ook sublocaties (bijvoorbeeld een kamer) aanmaken en kunt het inrichten naar uw eigen wens. U kunt per product aangeven wat de locatie is. Het is dus altijd duidelijk waar iets zich hoort te bevinden.

Onderdelen

Nadat een product is toegevoegd, is het mogelijk om aan te geven dat het een onderdeel is van een ander product. Hierdoor hebben u en uw medewerkers goed overzicht over de samenhang van producten. Een harde schijf is bijvoorbeeld onderdeel van een computer.

Productinvoer

FlowNet heeft een mobiele applicatie ontwikkeld waarmee u uw smartphone kunt gebruiken als handscanner. Uiteraard kunt u ook een barcode handscanner gebruiken. Hierdoor kunnen serienummer en barcodes snel en foutloos worden ingevoerd.

Verhuur

Binnen FlowNet kunt u aangeven welke artikelen verhuurbaar zijn. Tijdens calculatie en facturatie wordt direct rekening gehouden met eventuele volume kortingen. Tevens kunt u de producten bij verhuur reserven, zodat er het altijd goed gaat.

3. Toepassingen

Labels maken

Zelf uw labels indelen en bepalen wat afgedrukt wordt, dat kan allemaal heel eenvoudig. U kunt een onbeperkt aantal labels definiëren en koppelen aan productcategorieën. Barcodes, prijs en productinformatie of vaste teksten. Het is allemaal mogelijk.

Contracten

Met FlowNet wordt contractbeheer makkelijk. Uw contracten laat u via internet op een veilige manier bevestigen middels een code. Verder is het mogelijk aan een contract zogenaamde filters te koppelen. De afspraken welke in het contract staan, worden in het systeem vastgelegd. De facturatie module houdt direct rekening met uw contractafspraken!

Grote projecten

Heeft u grote projecten? Binnen FlowNet kunt u een calculatie maken met de producten en benodigde arbeid. Ook is het mogelijk om artikelen in te zetten op basis van de huurprijs. Voorts kunnen producten worden gereserveerd voor een project, u grijpt dus nooit mis! Uw medewerkers kunnen tevens direct tijd registreren en registreren welke producten daadwerkelijk zijn gebruikt voor een project.

Kleine projecten

Heeft u kleine projecten? Door middel van super eenvoudige en snelle registratie houdt u overzicht met ons ticketsysteem. U kunt makkelijk communiceren met uw klanten en alles is centraal geregeld. Notities, interne en externe communcatie maar ook urenregistratie en productgebruik, alles wordt overzichtelijk geregistreerd.

Uren registratie

U en uw medewerkers kunnen eenvoudig en snel tijd registreren op projecten. Tijdens het registreren kan direct worden aangegeven, indien van toepassing, aan welk product de tijd is besteed.

Facturatie

Binnen FlowNet wordt tijd geregistreerd en worden de werkelijk gebruikte producten per project geregistreerd. Nadat dit geaccordeerd is, zal FlowNet facturen maken. Hierbij wordt rekening gehouden met contractafspraken en staffels (werktijd- en volumekortingen).

Koppelingen

Binnen FlowNet is het mogelijk om een koppeling te maken met andere programma's. Dit kan een programma zijn dat u binnen uw organisatie gebruikt of bijvoorbeeld een applicatie van een leverancier. Informatie kan op deze manier snel en eenvoudig worden uitgewisseld. Dit scheelt veel werk en voorkomt fouten.

Functionaliteiten

Uitgebreide registratie van uw producten. Alle informatie nodig voor uw bedrijf, zoals uw medewerkers, de functies en de daarbij behordende activeiten. Facturatie wordt eenvoudig en overzichtelijk. Met staffels geeft u aan welk tarief van toepassing is per dag en per tijdstip. Er wordt rekening gehouden met de feestdagen. Voor verhuur kunt u gebruikt maken van volume staffels.
Kortom, er is veel mogelijk. Heel veel. Heeft u interesse? Wij willen het u graag uitleggen!

Meertalig
Naar wens uit te breiden
Staffels
Projecen
Contracten
Facturatie
"Snel, overzichtelijk en functioneel. Al onze producten zijn makkelijk en overzichtelijk vastgelegd. Wij kunnen snel en makkelijk product overzichten maken en deze kunnen we eenvoudig direct naar onze klanten sturen. Het bespaart ons veel tijd en onze klanten krijgen wat ze willen; duidelijke en overzichtelijke informatie." -
Eurocactus B.V.
"Klanten hebben een duidelijk overzicht van al hun orders in FlowNet. Onze klanten kunnen orders plaatsen en/of aanpassen. FlowNet maakt een koppeling met ons backend systeem, hierdoor hebben we een perfecte aansluiting. Ideaal voor ons als bedrijf en voor onze klanten. Want onze klanten komen op de eerste plaats!" -
TWI
"FlowNet werkt voor ons betrouwbaar en snel. Met het voorraadsysteem werken kunnen onze klanten hun eigen voorraad bijhouden. Wij hebben perfect overzicht en kunnen we onze klanten snel en goed bedienen. Indien de minimum voorraad is bereikt, komen wij direct in actie en leveren wij de juiste spullen. " -
MKB Bedrijf met 50 medewerkers

Contact

FlowNet is een onderdeel van Net Products B.V.

Net Products B.V.
Energieweg 1H
2421 LM Nieuwkoop
Nederland